Dacă doriţi să ne transmiteţi amintirile dumneavoastră trebuie să aveţi un cont activ pe site-ul nostru şi să vă autentificaţi folosind link-ul „logged in” din partea de jos a paginii.
Dacă nu aveţi in cont creat, vă puteţi înregistra folosind link-ul „Înregistare” din fereastra de loggare.
Atunci când nu vă reamintiţi parola vă rugăm să accesaţi link-ul „Ți-ai uitat parola?” din fereastra de loggare.

Amintiri primite de la cititorii noştri:

Imi amintesc cu mare placere anii pentrecuti alaturi de surori in aceasta minunata scoala. Am apucat sa vad acum pozele si mi-am adus aminte de fostii colegi, de serbari si de toate obiceiurile pe care le faceam in tot acest timp. Imi amintesc de jucariile primite, de dulciuri, de fiecare serbare in care aveam rol diferit iar noi ne distram in fiecare secunda. Multumesc enorm acestei scoli deoarece mi-a format un caracter bun, iar cu ajutor ei am intrat in unul din cele mai bune licee din oras, in Balcescu. Sper ca intr-o zi, cand o sa imi indeplinesc toate visele, sa fac o vizita scolii si sa le multumesc personal surorilor, in special surori Angela. Va multumesc enorm pentru grija pe care ne-ati purtat-o si pentru educatia acordata!

Daniel Petre din Braila- adăugat la data 28.10.2014, ora 18:56


Imi amintesc cu amuzament de prima zi de gradinita cand ma pierdeam printre grupe, de salatele si toate lucrarile manuale facute care sunt de departe mult mai placute decat memorarile de poezii si calcule algebrice. de asemenea, imi amintesc de noptile cand plecam de Sf. Martin cu lampioane facute de noi la biserica unde, odata, o fosta colega, teodora neagu, a adormit pe mine, de iepurasul de Paste care venea si ne aducea cosuri cu dulciuri, de geamurile pline de rate sau oameni de zapada facuti de noi, de coltul papusii unde era o casa uriasa (fata de cat de scunda eram atunci)pentru o „familie de papusi”. imi amintesc de toate aceste lucruri cat si de multe altele cu drag si chiar putina melancolie.

Miruna-Maria Bercariu din braila- adăugat la data 17.06.2010, ora 13:21